Jednostavan način da se predstavite i pronađete sve u Vašem gradu!

Download

Dostupno za sve uređaje!

Lako i jednostavno preuzmite aplikaciju i provjerite šta ima novo u Vašoj okolini!

Preuzmite potpuno besplatno Download !

Kategorije usluga - jednostavna organizacija.

Organizaciona struktura kategorija u aplikaciji i websajtu je takva da Vam omogućava lak i jednostavan pregled. Svim korisnicima aplikacije je omogućeno podešavanje za koje kategorije/podkategorije žele da primaju obavještenja. Ukoliko želite dodati vaše usluge u neku od naših kategorija budite slobodni da nas kontaktirate. Ukoliko odgovarajuća kategorija ne postoji vrlo brzo ćemo je kreirati.

Obavještenja. Informišite se o trenutnim događajima..

Saznajte odmah sve o svim događajima u Vašoj okolini, gradu, omiljenom mjestu. Ukoliko Vam je uključena lokacija na telefonu dobićete obavještenja o svim popustima u Vašoj okolini, trenutnim akcijama, gostovanju bendova u svim lokalima i sl.

Budite dio tima Grad na dlanu

Prezentovaćemo i Vas uz svaku našu reklamu! Postanite korisnik naših usluga i predstavite svoju organizaciju na najbolji način. Omogućite posjetiocima našeg sajta i aplikacije da ocjenjuju Vaš rad i tako na najboji način ostave preporuku Vašim budućim mušterijama. Budite sigurni da ćete steći nove korisnike vaših proizvoda/usluga uz nas.

Marketing. Trenutno obavjestite svoje potrošače.

Odlučili ste se za promociju nekog proizvoda (snižena cijena pića, hrane, odjeće, obuće...) pošaljite obavještenje svim potencijalnim klijentima koji su u Vašoj blizini na najbrži i najpovoljniji mogući način.