Jednostavan način da se predstavite i pronađete sve u Vašem gradu!

Download

Dostupno za sve uređaje!

Lako i jednostavno preuzmite aplikaciju i provjerite šta je novo u Vašoj okolini!

Preuzmite potpuno besplatno Download !

Kategorije usluga - jednostavna organizacija.

Organizacijska struktura kategorija u aplikaciji i na web stranici je takva da omogućava lak i jednostavan pregled. Korisnicima aplikacije omogućeno je podešavanje za koje kategorije/podkategorije žele primati obavijesti. Ukoliko želite dodati vaše usluge u neku od naših kategorija, slobodno nas kontaktirajte. Ukoliko odgovarajuća kategorija ne postoji, vrlo brzo ćemo je kreirati.

Obavijesti. Informirajte se o trenutnim događanjima..

Saznajte odmah sve o svim događanjima u Vašoj okolini, gradu, na omiljenom mjestu. Ukoliko imate uključenu lokaciju na telefonu, dobit ćete obavijesti o svim popustima u Vašoj okolini, trenutnim akcijama, gostovanju bendova u lokalima, nadolazećim koncertima, utakmicama i sl.

Budite dio tima Grad na dlanu

Prezentirat ćemo i Vas uz svaku našu reklamu! Postanite korisnik naših usluga i predstavite svoju djelatnost na najbolji mogući način. Omogućite posjetiteljima naše stranice i aplikacije da ocijene Vaš rad i tako na najboji način ostave preporuku Vašim budućim klijentima. Budite sigurni da ćete uz nas steći nove korisnike Vaših proizvoda/usluga.

Marketing. Trenutno obavijestite svoje potrošače.

Odlučili ste se za promociju nekog proizvoda (snižena cijena pića, hrane, odjeće, obuće...)? Pošaljite obavijest svim potencijalnim klijentima koji su u Vašoj blizini na najbrži i najpovoljniji mogući način.